Bosch-tuotteilla säästöä lämmityskustannuksiin

 

Bosch-lämpöpumput suunnitellaan ja valmistetaan Ruotsissa, yli 45 vuoden kokemuksella. Siksi Bosch-lämpöpumput soveltuvat mainosti Pohjolan koteihin.

Alle 20kW maa- ja ilma-vesilämpöpumpuillamme on 6 vuoden tehdastakuu ja 10 vuoden kompressori takuu!

Lämpöpumpun hintaan vaikuttavat mm. toivottu lämpöpumppu, asennus sekä mahdollinen lämpökaivon poraus. Lämpöpumpun hinta muodostuu kokonaisuudesta, tästä parhaan arvion saat kutsumalla asiantuntijan paikan päälle tekemään lämpökartoituksen juuri sinun tarpeidesi perusteella.

Miten lämpöpumppu toimii??

Lämpöä kotiisi voidaan kerätä maasta, kalliosta, vesistöstä, ulkoilmasta tai poistoilmasta. Asut sitten omakoti-, rivi- tai kerrostalossa, maaseudulla tai kaupungissa, uudessa tai vanhemmassa talossa, meiltä löydät sopivan ratkaisun.

Mikäli olet suunnittelemassa uutta kotia, meiltä saat kaikki muutkin LVI-työt vuosien kokemuksella.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Käy katsomassa lisää Bosch lämpöpumpuista www.bosch-climate.fi

MAALÄMPÖPUMPUT
 

Maalämpö pumppu kerää maahan varastoituneen lämmön kotiisi kalliosta tai pintamaasta, lämpöä voidaan kerätä myös vesistöstä. Maalämpö pystyy lämmittämään koko talosi jaa käyttövetesi.

Mikäli vanha vanhan puu- tai öljylämmityksesi kattilasi on täysin toimintakuntoinen, maalämpöjärjestelmä voidaan kytkeä toimimaan vanhan järjestelmän rinnalle. Näin säästytään turhilta purkutöiltä.

UUDISKOHTEIDEN URAKOINTI
 

Emme ainoastaa myy ja asenna lämpöpumppuja. Olemme myös kiinostuneita talohankkeesi LVI-urakoinnista.

Kokonaisvaltaisella toimituksella voimme varmista, että kotisi lämmitys on varmasti suunniteltu ja toteutettu toimivaksi kokonaisuudeksi, joka on huoleton ja energiataloudellinen vuosia eteenpäin.

Ota rokeasti yhteyttä tai tule toimistollemme keskustelemaan asiasta lisää!

ILMA-VESILÄMPÖ
 

Ilma-vesi lämpöpumppu kerää lämmön kotisi ulkoilmasta. Kotisi ja käyttövetesi lämpiää helposti ja vaivatta kovillakin pakkasilla. Vanhat lämmityspatterisi ei ole ongelma, lämpöä riittää kyllä niistä huolimatta! Bosch 7000i AW ilma-vesi lämpöpumppu edustaa markkinoiden terävintä kärkeä markkinoiden, parhaimmalla takuulla!

Ilma-vesi lämpöpumppu voidaan ihan hyvin myös kytkeä vanhan järjestelmäsi rinnalle, näin saat tuntuvia säästöjä pienellä investoinnilla.

ILMALÄMPÖ
 

lmalämpöpumppu, kansan kielellä ”ilppi” on tehokas konsti pienentää lämmityslaskua, sekä parantaa tuntuvasti asuinmukavuutta.

Nauti siis lämmityskaudella mukavasta lämmöstä ja kesällä vuorostaan viileästä sisä-ilmasta. Ja nuku yösi hyvin.

Yleisesti ajateltuna talvella saavutetut säästöt menevät suven viilentämiseen, tämä ei täysin metsässä ole. Usein kesän viilennyksestä huolimatta säästöä silti muodostuu ihan mukavasti.

 

Kesämökille ilmalämpöpumppu sopii mainiosti! Etäohjauksella varustettu ilppi lämmittää mökin sopivasti ennen perille pääsyä.

kätevästi tekstiviestillä muutat lämmityksen ylläpidolta asumislämpöön edellisenä päivänä ja perillä odottaa lämmin- ja kuiva mökki.

  • Facebook Clean

 

© 2018 HP-Putki Oy

O4O 5263 465

HP-Putki Oy

Porrassalmenkatu 4

50100 Mikkeli

Avoinna Ma-TO 10-16 PE 10-15